Akvarellmålning

Rekommendationer

“Jag kan varmt rekommendera målarkurserna på Lövkullen. De har hjälpt mig att utvecklas och lärt mig mycket. Detta beror på att Bo uppmuntrat mig att måla mycket och prova mig fram samt att han ger mycket bra feedback. Härtill kommer att omgivningarna är vackra, man får goda luncher och att det är roligt!”

Marianne Sundström 

“Jag har varit på Susannas betongkurs flera gånger. Jag återkommer för att det är så kul och avspänt. Jag har lärt mig en hel del och tillverkat saker som jag har användning av och saker som jag undrar över…har jag gjort detta? Det har funnits utrymme för experiment med andra ord. Och så maten… den är GOD.”

Eva Lindström

“En kurs som gav mig både ny kunskap och inspiration för framtida betongalster, tack vare såväl Susannas kunniga ledning som Bos kreativa matlagning. Allt detta inramat av det vackraste av Österlen.”

Ros-Mari Bålöv 

“Inte nog med att Susanna och Bo lär ut måleri och betong på ett sätt som gör att alla får ut något, vare sig man är nybörjare eller har hållit på länge, så inbjuder också Lövkullen och utflykterna, ofta till Haväng, att man njuter från början till slut. Inte bara av att få skapa tillsammans med andra, utan av landskapet, skratten, generositeten, det otvungna och inte minst den godaste mat som lagats för ett kurssällskap.”

Christina Höglund

“Bo har en osviklig känsla för hur man lyfter fram det som är bra och unikt hos varje målande deltagare. Det finns inga måsten och inga mallar. Man får helt enkelt hjälp att bli sig själv i måleriet.

Betong med Sanna är handfast och fysiskt och geggigt och härligt. Hon har superkoll på verktyg och material och gör det möjligt att förverkliga visioner. Att kunna göra skapa en bänk i betong översteg alla mina förväntningar.”

Anna Lind-Lewin

dukat bord
Rulla till toppen